fbpx

Shakshuka cu granola sărată

Detalii:
Mmm, cât de bine arată și cât de bine miroase! O reinterpretare pe cinste, un mic dejun apreciat și de copii, dar și de partener.

Rețeta:
roșii – 1 buc
pastă de roșii -1 lingură
1 ardei dulce
ceapă – o jumătate
ouă – 4buc
verdețuri
granola Sărata
sare, piper

Tăiem ceapa și roșiile în cuburi mici și prăjim într-o tigaie cu puțin ulei.
Adăugăm pasta de roșii și continuăm să amestecăm, apoi adaugăm puțină apă, ca să înăbușim legumele.
Lăsăm totul la foc mic până se înmoaie.
Adăugăm un vârf de linguriță de sare și piper, apoi amestecăm totul.
Spargem ouăle direct în tigaie. Reducem focul și acoperim tigaia cu un capac, așteptam să se facă oul.
Presărăm deasupra pătrunjel tocat fin.
Pentru un gust mai pronunțat și crocant, adăugăm GRANOLA SĂRATĂ.

Și gata, asta e tot. Se mănâncă direct din tigaie cu bucăți de pâine proaspătă care se înting în sosul delicios și aromat, ca la țară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the cart. No products in the cart.