fbpx

Pere coapte cu cașcaval și granola clasică

Detalii:
Farfuria de astăzi poate deveni atât un desert interesant, cât și un aperitiv nebun de gustos.

Rețeta:
1 pară
cașcaval (brie, dorblu, oricare după preferințele tale)
granola clasica
miere

Înainte de coacere, încălzim cuptorul la 180 de grade și tăiem para în jumătăți.
Folosind un cuțit mic, se taie miezul din pară și se umple cu brânză sau cașcaval.
Presărăm cu granola clasică și miere.
Am pus în cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de 15 minute.
Perele sunt gata sa fie servite pe masă.

EXPLOREAZĂ acest mix plin de arome! Comandă cantitatea dorită și asigură-te în calitatea produsului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Închide
Autentificare
Închide
Coș de cumpărături (0)

Nu există produse în coșul de cumpărături. Nu există produse în coșul de cumpărături.