fbpx

FAQ

Aenean commodo dictum odio sit amet cursus. Integer id nunc sit amet ex pharetra aliquet. Duis metus magna, feugiat vel ullamcorper ac, commodo at velit.

Despre Produs

GRANOLA DE CASĂ este o combinație perfectă între cereale, nuci și fructe deshidratate. Este o alternativă a clasicelor cereale din fulgi de ovăz sau muesli, dar mult mai gustoasă și sănătoasă.

La bază sunt fulgii crocanți de ovăz, mix de nuci (migdale, nuci caju, miez de nucă și alune de pădure), mix de fructe uscate (merișoare, stafide negre, vișine, curmale), mix semințe (in, susan, floarea soarelui și dovleac). Toate se adaugă in funcție de tipul de granola. De exemplu, cea clasică conține stafide negre și curmale, cea cu cocos conține merișoare și curmale. În cea cu ciocolată avem vișine uscate. La fel se întâmplă și cu nucile, se adaugă în funcție de rețetă.

În mod tradițional, granola se mănâncă cu iaurt sau lapte (de origine animală sau vegetală) în combinație cu fructe proaspete sau congelate, la alegere. Se mai consumă și în: smoothies, salată de fructe sau legume (combinate cu granola sărată), înghețată, terci, fructe coapte sau pur și simplu ca o gustare sănătoasă.

Principalul beneficiu este faptul că granola conferă organismului necesarul de energie pentru întreaga zi. Conține fibre, grăsimi sănătoase, vitamine și minerale vitale organismului.

Desigur.
Ba chiar e și recomandat pentru paleta întreagă de beneficii vitale organismului nostru. Fulgii de ovăz din granola conțin 70% carbohidrați “buni”, care au proprietatea de a fi metabolizați și absorbiți lent, pe parcursul mai multor ore. Astfel, organismul beneficiază de o sursă ideală de energie timp îndelungat. De asemenea, atât nucile, cât și semințele care se găsesc în granola conțin astfel de grăsimi sănătoase, inclusiv atât de importanții acizi grași de tip Omega 3. În ingredientele care formează granola se găsesc cantități semnificative din vitaminele B1, B5, B9 și E, dar și din minerale cum ar fi magneziu, fosfor, zinc, cupru, mangan și seleniu.

Clasică, la bază sunt fulgii de ovăz, miez de nucă, migdale și nuci caju, stafide negre și curmale. Cu Cocos, Ciocolată și Sărată, perfectă pentru super cremă.

Ambele sunt făcute pe bază de cereale, la care se adaugă fructe (versiunea deshidratată sau uscată) și nuci (de obicei, migdale, alune și nuci). Principala diferență este că muesli nu este gătită în cuptor. În plus, în granola se adaugă și un îndulcitor natural, miere sau sirop de arțar.

Granola Sărată are la bază fulgi de ovăz, mix de nuci și semințe. Toate sunt combinate armonios cu un mix de condimente: boia dulce, sare, usturoi granulat și rozmarin. Forte bine se potrivește ca topping pentru salate din legume, cu iaurt grecesc, avocado și roșii cherry. În combinație cu sfecla fiartă dată prin răzătoare, iaurt grecesc și granola sărată. Cu supe creme sau brânză. Poate fi mâncată și pur și simplu, ca un aperitiv delicios.

Metode de Plată

Comanda poate fi efectuată fie online, pe pagina de Instagram @granoleya sau pe Facebook. De asemenea, ne găsiți în rețeaua de magazine Dulcinela și Sincer. La târgurile locale: Piața EcoLocal, Yard Sale și altele (organizate în fiecare weekend). Direct prin viber, whatsapp sau telegram sau la numărul de telefon: 079805557.

La moment achitarea se face la livrare.

Livrare

Nu există comandă minimă la cutie.

Livrarea se face la solicitarea ta și se achită separat (40 lei în raza orașului)

Da.
Pe teritoriul Republicii Moldova livrăm prin intermediul www.curierrapid.md.

Dacă nu ai cunoscuți sau rude prin Chișinău care să ți le aducă, poți opta pentru servicii de livrare rapidă prin curier sau prin rutieră. Te vom contacta pentru a clarifica metoda de livrare și pentru a confirma comanda. Se achită opțional în funcție de greutatea coletului.

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the cart. No products in the cart.