Detalii:
Sănătatea stă la noi în farfurie și așteaptă să fie consumată. Dacă îți plac supele cremă, atunci am nimerit rețeta la fix.
Rețeta:
2 linguri ulei de măsline
1 ardei gras
1 ardei iute
2-3 căţei de usturoi
1 ţelină
2 cepe albe
800 g dovleac de toamnă
piper
Încălzim tigaia, pe lângă ulei, adăugăm şi un cubuleț de unt. Tăiem ceapa şi usturoiul cubulețe și le aruncăm în tigaie. Amestecăm bine bine.
Legumele le tăiem rondele şi le adăugăm în tigaie, adăugăm un pahar cu apă, punem capacul și aşteptăm legumele să se coacă în tigaie sub proprii aburi.
Apoi, adăugăm în blender mixul din tigaie și mixăm.
Adăugăm lapte, cremă de frişcă de bucătărie.
Dacă textura e densă, adăugăm un picuț de apă şi iar mixăm.
Piper şi sare punem după gust în timp ce mixăm.
La final, adăugăm granola sărată şi servim această supă absolut delicioasă.